Bli medlem i Galleri Astleys konstklubb. 

Som medlem har du följande förmåner:

 Inbjudningar till vernissager, konserter, föredrag, och konstresor. Medlemsrabatt 5% på konstköp, samt inramningar.

Du deltar i konstklubbens medlemslotteri.

 Verksamhetsåret löper från 1 maj - 30 april

 Medlemsavgiften är 200.-

BG 185-1716

************

Årsmöte söndagen den 18 juni kl. 14

Övre våningen Konstmuseet Galleri Astley

 ********

 Konstresa till Holland

18/9 – 24/9 2017

Holland ligger inte så långt borta, men här finns det mycket att se. Landet är kanske mest känt för sina blommor, men för den som är intresserad av konst är det väl värt ett besök. På våra besök bokar vi i första hand Audio guider, om detta inte finns bokar vi en guide, oftast engelskspråkiga.
Dag 1. Hemorten – Göteborg.
Avresa: Bergslagssjukhuset Fagersta, 08.00, Galleriet Uttersberg 08.30. Gamla Taxi Köping, 09.10 Station Arboga 09.30, Scandic Väst Örebro 10.10.
Vi åker till Skara, där vi äter Dagens lunch på Hotell Jula, som även har en konsthall med en stor samling av kända svenska konstnärer Anders Zorn, Bruno Liljefors, Carl Larsson, Jenny Nyström med flera. Därefter åker vi till Domkyrkan, där vi får en guidad visning, om det inte är någon begravning. Efter detta åker vi till Göteborg där Stena Lines båt väntar på oss. Ombord har vi 2-bädds insideshytter. Efter avgång serveras en buffémiddag. Packa gärna en liten övernattningsväska, så kan den stora väskan stå kvar i bussen.
Dag 2. Kiel – Groningen – Amsterdam. 56 mil.
Båten anländer till Kiel kl.09.15, och då har vi redan ätit frukost. Vi åker på snabba motorvägar med lunch/kaffestopp till Groninger Museum, där vi gör ett besök. På museet finns även en servering, så att man kan få en kopp kaffe. På kvällen anländer vi till Amsterdam och checkar in på BW Museumhotel. Efter det vi fått våra rum, serveras middag.
Dag 3.
Varje dag serveras frukost på hotellet, och denna dag ska vi besöka Kröller Müller museet och van Gogh museet.
Dag 4.Haag – Delft 15 mil.
I Haag kommer vi att besöka Mauritshaus och Gemeente Museum. Vi åker därefter till Delft för att besöka porslinsfabriken.
Dag 5.
Riksmuseet står på programmet denna dag, därefter är dagen fri.
Dag 6.
Dags att packa bussen och styra norrut mot Kiel, om tiden medger hinner vi göra ett besök på Citti innan vi går ombord på färjan som ska ta oss till Sverige. Samma typ av hytter som på utresan. Middagsbuffé.
Dag 7.
09.15 anländer vi till Göteborg, och endast resan hem återstår.
PRIS: 11 750:- per person, i priset ingår: Buss & båtresa, 2 övernattningar ombord i 2 bädds insideshytt 4 övernattningar med del i dubbelrum. Entré och guide alternativt Audioguide på angivna muséer. 6 x frukost, 1 x lunch, 3 x middag.
Tillägg: Utsideshytt t.o.r. 250:- per person. Enkelhytt/rum 3 500:-
GLÖM EJ PASS & SJUKFÖRSÄKRINGSKORT
Anmäl dig till: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller på telefon 070-600 51 70