Bli medlem i Galleri Astleys konstklubb. 

Som medlem har du följande förmåner:

 Inbjudningar till vernissager, konserter, föredrag, och konstresor. Medlemsrabatt 5% på konstköp, samt inramningar.

Du deltar i konstklubbens medlemslotteri.

 Verksamhetsåret löper från 1 maj - 30 april

 Medlemsavgiften är 200.-

BG 185-1716

************

KONSTRESA TILL DANMARK OCH SKÅNE.
14/11 - 17/11 2019

En lite kortare konstresa, har många efterfrågat. Och här kommer den. Den innehåller både gamla välkända ställen som Louisiana och Arken finns naturligtvis med, men dessutom besöker vi Ljungbergsmuseet i Ljungby och Skissernas museum i Lund. På samtliga besöksmål möts vi av en guide som guidar oss på aktuell utställning.

Dagsprogram:       
                                                                       
Dag 1. Hemorten - Helsingborg.
Avresa från Bergslagssjukhuset, Fagersta 07.00, Uttersberg 07.30, Gamla Taxi, Köping 08.00, Torget, Kungsör 08.20, Station, Arboga 08.40 och Scandic Väst, Örebro 09.15.
Vi gör ett lunch/fikastopp efter vägen. Klockan 13.00 får vi en guidning på Ljungbergsmuseet som visar utställningen PORTRÄTT NU! Vidare till Helsingborg, där vi checkar in på Clarion Grand Hotell. Kvällen fri.

Dag 2. Helsingborg . Köpenhamn.
Kl. 10.00 kör vi ombord på båten som tar oss till Helsingör, vi åker Strandvejen till 
Louisiana, där vi kl. 11.15 får en guidad visning av utställningen med måleri av den amerikanske konstnären Marsden Hartley (1877-1943). Har var både målare och poet, och hans verk kan betraktas som en bro mellan europeisk och amerikansk modernism. Vi åker vidare till Arken i Ishöj där vi får en guidad visning kl. 15 av utställningen
Beloved by Picasso – The Power of the Model. Vidare till Köpenhamn där vi bor på Hotell Scandic Copenhagen.

Dag 3. Köpenhamn - Lund
Kl. 11.30 får vi en guidad visning av utställningen Vägen till Palmyra på Ny Carlsberg Glytoteket. En utställning om den antika staden Palmyra, därefter blir det några timmar på egen hand innan vi åker mot Lund, men strax före bron gör vi ett besök på Bottleshop. I Lund bor vi på Elite Hotel Ideon. Vi äter en gemensam middag när vi kommer fram till hotellet (ingår).

Dag 4. Lund - Hemorten.
En lokalguide möter oss kl. 10.00 för att under 2 timmar guida oss i denna gamla stad, vi avslutar stadsvandringen vid Skissernas museum, där vi får en introduktion, sedan går vi på egen hand. Sedan återstår hemresan.
 
PRIS: 5 840:- per person med del i dubbelrum. I priset ingår 3 övernattningar inkl. frukost på angivna hotell samt
1 middag. Buss & båtresa, samtliga entréer samt guidningar. Enkelrumstillägg 1 230:-
 
Anmäl dig till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., eller SMS till 070-600 51 70
Begränsat antal platser